Nieuw gesignaleerd (6/2016) - Postzegelblog

Nieuw gesignaleerd (6/2016)

0

fjnuqmg5Er verschijnen met grote regelmaat veel nieuwe postzegels van uiteenlopende onderwerpen. Hieronder vind je een greep uit de recent verschenen postzegels van de gehele wereld.

Postzegel India 2016
Tata Power, één van de onderdelen van de grote Tata Group, bestaat honderd jaar. Ter gelegenheid daarvan bracht India deze zegel uit. In Nederland is Tata vooral bekend als eigenaar van de Hoogovens te IJmuiden.

Postzegel Mauritius 2016
Het eiland Mauritius in de Indische Oceaan heeft een gematigd uitgiftebeleid. Dit jaar is er onder meer een serie uitgekomen met zoetwaterdieren.

Postzegel Polen 2016
Op 8 juli vond er een NAVO-topontmoeting plaats in Warschau. Voor de Poolse post aanleiding om deze zegel uit te geven met een blik op het centrum van de Poolse hoofdstad.

Postzegel Botswana 2016
Uit Botswana komt dit mooie serietje met olifanten.

postzegel Paraguay 2016
Paraguay heeft een paartje zegels uitgegeven ter ere van de band met Israël. Op het ene zegeltje zien we de nationale vogel van Israël, op de ander die van Paraguay.

postzegel Argentinië 2016
Op 11 februari 1916 richtte de Argentijnse Marine een luchtmachtonderdeel op. Ter herinnering aan de honderdste verjaardag van dit evenement heeft de Argentijnse post deze zegel uitgegeven.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Thematisch Nieuwtjes Botswana Israël India Polen Militairisme VogelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 3,67 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)