Postex 2015 - Postzegelblog

Postex 2015

2

In de Americahal te Apeldoorn wordt de Postzegelshow Postex 2015 gehouden. Een filatelistisch evenement dat u niet mag missen. Er zijn prachtige postzegelcollecties te zien en ongeveer 50 postzegelhandelaren zijn aanwezig met een verkoopstand. PostNL is er met een stand, waar recent uitgegeven postzegels gekocht kunnen worden.

Ook de postadministraties van Liechtenstein en Duitsland zijn aanwezig met recente uitgiften. Diverse gespecialiseerde verenigingen en organisaties zijn aanwezig met een promotiestand, zoals de KNBF en het maandblad Filatelie. Ook is er ruim aandacht voor de jeugdige verzamelaars.
Iedere bezoeker krijgt een unieke gratis postzegel. Elke 100e bezoeker ontvangt een NVPH cadeaubon van € 50,00, die op Postex besteed kan worden bij een handelaar, die is aangesloten bij de NVPH. Er is gratis wifi beschikbaar.

De Nederlandse Vereniging van Postzegelverzamelaars van het Vorstendom Liechtenstein (NVPVL) viert haar 45-jarig jubileum met een bijzondere tentoonstelling, waarbij ook collecties van een aantal buitenlandse verzamelaars zijn te bezichtigen.
De vereniging De Vliegende Hollander, viert de 54e Dag van de Aerophilatelie, waarbij enkele mooie collecties worden tentoongesteld
Een grote collectie falsificaten wordt door de Rotterdamse Philatelistenvereniging tentoongesteld. Met vragen over stempels en afstempelingen, alsmede postzegelboekjes kunt u op zaterdagmiddag bij enkele specialisten terecht.
De Dag van de Postzegel wordt gevierd met een bijzondere envelop met speciaal stempel, tevens komt er een speciale postzegel en een prestigeboekje. De dubbeltjeshoek van de NVPV is aanwezig met een groot aantal stockboeken met postzegels van de gehele wereld, gesorteerd op land en thema.
U kunt zien hoe op creatieve wijze beschadigde postzegels worden verwerkt in collages, op kaarten etc.

POSTEX

Thema 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden
De Nederlandse Academie voor Philatelie laat de postgeschiedenis zien tijdens 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden in een grote tentoonstelling. Er zijn ook enkele individuele collecties te bewonderen in het kader van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden.

Laatste nieuwtjes, uitgebreide informatie en plattegrond: www.postex.nl

Americahal
Laan van Erica 50
7321 BX Apeldoorn

Openingstijden:
Vrijdag 16 oktober 10.00 – 20.00 uur
Zaterdag 17 oktober 10.00 – 17.00 uur
Zondag 18 oktober 10.00 – 16.00 uur
Entree € 5,00, jeugd t/m 17 jaar gratis
Gratis entree op vrijdag na 17.00 uur

Openbaar vervoer: Station Apeldoorn De Maten ligt naast de Americahal.
Auto: Neem op de A50 afrit 24 Apeldoorn Teuge, vervolgens rijdt u richting Apeldoorn Centrum, na ongeveer 1 kilometer bij de stoplichten linksaf, dit is de Laan van Erica. Na ongeveer 100 meter aan uw rechterhand vindt u de Americahal. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Duitsland Liechtenstein NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 1,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (2) Schrijf een reactie

  • Riet van Zanten op 9 december 2016 om 17:41

    ik heb een (gebruikte) postzegel gekregen van deze gelegenheid . Kan ik ook een ongebruikte kopen? Zo ja, graag bericht
    groeten van Riet

  • Rob op 9 december 2016 om 17:49

    @Riet
    Klik even op de webwinkel tab bovenaan de pagina, tik in het filter postex als zoekwoord en… Voila.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)