Eerste artikel van deze maand maakt veel los - Postzegelblog

Eerste artikel van deze maand maakt veel los

4

PostNL zou namelijk per 1 januari 2016 alleen nog maar zelfklevende zegels uit gaan geven. Dat dit bericht veel stof deed opwaaien toont wel aan hoe waarschijnlijk het is dat het ook écht een keer gaat gebeuren. Of dat ook per 1 januari zo is, valt nog te bezien, aangezien het artikel op postzegelblog niet zonder reden juist vandaag werd geplaatst:  op de eerste dag van de vierde maand. Iets met kikkers en billen :)

Haha, 1 april!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 4,50 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

  Reacties (4) Schrijf een reactie

  • Pieter op 1 april 2015 om 16:38

   Ik was er in getrapt. Maar het waarheidsgehalte is dan ook akelig hoog. Ik dacht ook vooral: en een jaar later alle postzegels in euro-waarden ongeldig…

  • Theo op 1 april 2015 om 19:20

   Dus deze goegelovige ikke is er ook ingetrapt en dat is een hele prestatie gezien het feit dat ik alles meestal met een hele grote korrel zout neem.
   Gefeliciteerd dat u mij op een heel groot verkeerde been hebt gezet!!

  • Fer op 2 april 2015 om 11:03

   Dat hier een aantal ingetrapt zijn kan ik me voorstellen. Wat Pieter opmerkte over het waarheidsgehalte kwam bij mij ook op. Dat er op den duur meer zelfklevers zullen komen dat is wel zeker, alleen dat wordt wel lastig met die velletjes van tien waarin het beeld door loopt van de ene zegel naar de andere.

  • Lars op 2 april 2015 om 12:54

   Ik denk dat het niet zo’n vaart zal lopen met zelfklevers. Nu al worden de meeste zegels alleen maar voor verzamelaars gedrukt en niet voor gebruikers die 99 van de 100 keer een velletje zelfklevende krijgen bij de Bruna of supermarkt.

  Schrijf een reactie

  (registratie is niet nodig)