Persoonlijke Postzegels 150 +100 Hoek van Holland - Postzegelblog

Persoonlijke Postzegels 150 +100 Hoek van Holland

3

strand-zeehond-postzegelIn het jubileum 150 + 100 Hoek van Holland wordt 150 jaar Nieuwe Waterweg gevierd en 100 jaar Hoek van Holland onderdeel van Rotterdam. Ter gelegenheid hiervan is in nauwe samenwerking tussen de Postzegelvereniging Monster en de stichting 150 + 100 Hoek van Holland een serie van 4 persoonlijke postzegels ontwikkeld. De zegels zijn ontworpen door Frank Dam.

Op zaterdag 17 mei werd tijdens het zonovergoten openingsfeest van het jubileum 150 jaar Nieuwe Waterweg en 100 jaar Hoek van Holland 4 jubileum de postzegels met duidelijk herkenbare afbeeldingen uit Hoek van Holland officieel gepresenteerd door de burgemeesters van Rotterdam en Westland, Ahmed Aboutaleb en Sjaak van der Tak.

Bij het openingsfeest waren ook de voorzitter van de gebiedscommissie, Klaas de Koning en oud Hoekenees Karel van der Graaf betrokken. De opening ging gepaard met diverse andere activiteiten.
In een speciale promotiestand van de Stichting 150 + 100 Hoek van Holland met Postzegelvereniging Monster waren de postzegels en 1e dagenveloppen samen met Westlands Mooiste postzegels prominent aanwezig en te koop.

De vier Hoekse postzegels zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Hoekse illustrator Frank Dam en tonen duidelijk herkenbare zaken van Hoek van Holland. De persoonlijke postzegels hebben de frankeerwaarde 1 en zijn daarmee geschikt voor het frankeren van een brief van 20 gram binnen Nederland.

combinatie-150jr-nwe-waterweg

De vier Hoekse postzegels tonen duidelijk herkenbare zaken van Hoek van Holland, ook deze persoonlijke postzegels hebben de frankeerwaarde 1 en zijn daarmee geschikt voor het frankeren van een brief van 20 gram binnen Nederland.

In het jubileumjaar zullen de postzegels te koop zijn in enkele winkels in Hoek van Holland, o.a. Get Hoekt/VVV, Albert Hein en de Bruna. Buiten Hoek van Holland zijn de postzegels uitsluitend te koop bij Postzegelvereniging Monster. Tel. 0174-241740

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (3) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)