WESTLANDPHILA 2014 - Postzegelblog

WESTLANDPHILA 2014

0

westlands-mooiste-deelTer gelegenheid van het 60-jarig jubileum van Postzegelvereniging Monster, afdeling van de NVPV, wordt op vrijdag en zaterdag 28 en 29 maart 2014 een postzegelbeurs en promotietentoonstelling gehouden in Themapark De Westlandse Druif.


In deze unieke ambiance wordt de beurs en de postzegeltentoonstelling gehouden met als thema: Westland en Westland gerelateerde onderwerpen. Er zijn kaders van onderwerpen met betrekking tot Het Westland; de posthistorie van Westland in het algemeen, Monster in het bijzonder; er is uitgebreid aandacht voor de jeugd met een jeugdhoek, een postzegelberg en Jeugd Filatelie Nederland; tafels met (semi) handelaren; Westlands mooiste postzegels zijn uitgebreid aanwezig en te koop; er worden rondleidingen door de druivenkassen verzorgd, het museum is te bezichtigen, enz.

westlands-mooiste

De tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door financiële medewerking van Fonds Westland, Loswal de Bonnen en van Themapark De Westlandse Druif.

Adres: Themapark De Westlandse Druif, Vlotlaan 535, 2681 TW Monster (parkeren gratis)

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 2,50 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)