Zeker drie omnibusuitgiften dit jaar - Postzegelblog

Zeker drie omnibusuitgiften dit jaar

1

Elk jaar brengt weer enkele omnibusuitgiften voort. Dit jaar zijn het er zeker drie: de Olympische Winterspelen in het Russische Sotsji, het WK-voetbal in Brazilië, en de traditionele Europazegels 2014 met het gemeenschappelijke thema Muziekinstrumenten (meer dan zestig postadministraties wijden hieraan een emissie).

Daarnaast staat wel vast dat er enkele landen een emissie uitbrengen ter gelegenheid van de 450e sterfdag van Michelangelo, de 1200e sterfdag van Karel de Grote, de 150e geboortedag van Richard Strauss, en de 450e sterfdag van William Shakespeare. Intussen hebben veel landen al Winterspelenzegels en Europazegels uitgegeven, of staan op het punt dat te doen.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Liechtenstein Noorwegen Rusland Europa CEPT Olympische WinterspelenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.