Britten leggen altijd iets bijzonders in hun zegels - Postzegelblog

Britten leggen altijd iets bijzonders in hun zegels

0

Door de jaren heen zijn de Britten er altijd in geslaagd iets bijzonders, minder klassiek, in hun zegelafbeeldingen te leggen. Of het nu de serie met oldtimers is (uitgegeven 13/8) in het kader van de Europazegels (3 x 1st en 3 x 1,28 pond; plus een velletje met 4 x 1st-zegels met aanhangsel); of het nu het saluut is dat 13 september met zes zegels aan 200 jaar Merchant Navy werd gebracht (3 x 1st en 3 x 1,28 pond met schepen van 1813 tot 1986; plus een velletje met 4 x 1st-zegels, The Atlantic and Arctic Convoys); en, of het de serie grote en kleine dinosauriërs is van 10 oktober (10 x 1st).

Inmiddels heeft Groot-Brittannië ook het uitgifteprogramma voor volgend jaar bekendgemaakt:
Classic Children’s TV (7 januari); Working Horses (4 februari); Classic Locomotives of Wales (20 februari, Stampex); Remarkable Lives (25 maart); Buckingham Palace (21 april); Great British Film (13 mei); Sustainable Fish (5 juni); Glasgow 2014 Commonwealth Games (17 juli); The Great War-1914 (28 juli); Seaside Architecture (18 september, Stampex); Prime Ministers (14 oktober); en Chrismas (4 november).
De Post & Go stamps zijn volgend jaar aan flora gewijd: Spring Blooms (21 februari); Symbolic Flowers (19 september); en Winter Greenery (13 november).

 

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Groot Brittannië ArchitectuurNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.