Filatelie tussen prijswinnende druiven in Themapark De Westlandse Druif - Postzegelblog

Filatelie tussen prijswinnende druiven in Themapark De Westlandse Druif

0

monster-56jr-druiven-postzegelVoor Postzegelvereniging Monster zijn er begin oktober veel activiteiten. Op 4, 5 en 6 oktober zijn Westlands Mooiste postzegels en de prachtige producten die op de postzegels staan in de schitterende ambiance en tussen de prijswinnende druiven van de jaarlijkse druivenkeuring in Themapark De Westlandse Druif.


Zaterdag 5 oktober is om 11.00 uur de prijsuitreiking van de druivenkeuring in deze mooie setting. Aansluitend wordt om 12.00 uur door Jan Kleijberg, voorzitter van Fonds Westland, de 9e postzegel aan de serie toegevoegd. In nauwe samenwerking met Montana Lisianthus is opnieuw een schitterende postzegel ontwikkeld die dan wordt gelanceerd.

Openingstijden en adres: vrijdag 4 oktober 13.00-16.00 uur; zaterdag 5 en zondag 6 oktober 10.00-16.00 uur, Vlotlaan 535 2681 TW Monster.

Een prima gelegenheid om kennis te nemen van de activiteiten van Postzegelvereniging Monster met Westlands Mooiste postzegels en van het Themapark De Westlandse Druif.
De toegang is die dagen gratis, jeugd onder 16 jaar onder begeleiding en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Contactavond

Op donderdagavond 3 oktober a.s. is de reguliere contactavond in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Tijdens deze contactavond houden we naast de veiling een filatelistische quiz. Verder kijken we vooruit op de activiteiten die binnenkort op de rol staan, onder meer de bovenaangehaalde promotie met onze Westlands Mooiste postzegels in Themapark De Westlandse Druif. Ook onze presentatie tijdens de Postex in Apeldoorn op 18,19 en 20 oktober a.s. en de voorbereidingen voor ons 60-jarig jubileum in 2014 komen aan de orde.
Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740, nkeijzer@kabelfoon.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)