Flessenpost na 50 jaar terecht - Postzegelblog

Flessenpost na 50 jaar terecht

0

Thumbnail  flessenpostIn 1963 gooide de 12-jarige Dennis Komsa een glazen pot met een briefje, een envelop met zijn thuisadres en een stuiver voor een postzegel in zee in de staat New Jersey. Hij riep de vinder op te melden waar de pot was teruggevonden.

Een halve eeuw nadat een Amerikaan een brief via flessenpost had verstuurd, heeft Dennis antwoord gekregen. De boodschap werd onlangs  gevonden in de buurt van de plek waar hij hem in de Atlantische Oceaan had gegooid. De pot werd vorig jaar teruggevonden op een oprit na de orkaan Sandy. Waarschijnlijk heeft de pot al die tijd onder het zand gelegen, tot de harde wind en het hoogwater hem bevrijdden.

Komsa, inmiddels 61, is blij dat hij eindelijk antwoord heeft. “Het bewijst dat alles mogelijk is.”

Flessenpost

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)