Mooiste emissie met een christelijk motief - Postzegelblog

Mooiste emissie met een christelijk motief

0

Het verzamelaarsgilde St. Gabriel, met verzamelaars van zegels met christelijke motieven en poststempels, heeft de mooiste zegel van 2012 met een christelijk motief gekozen.


Met 37,5 procent van het aantal uitgebrachte stemmen eindigde het Franse velletje Le Retable d’Issenheim (1512-2012), dat op 18 juni 2012 verscheen, op de eerste plaats.

Mooiste luchtvaartuitgave van 2011

Lezers van het verenigingsblad Luftfahrt en bezoekers van de internetsite www.arge-luftfahrt.de hebben uit 64 ’inzendingen’ hebben het Britse velletje First United Kingdome Aerial Post (met vier zegels) als mooiste uitgave van 2012 gekozen.

first united kingdom aerial post postzegelblokje
Als tweede eindigde de Duitse zegel ’100 Jahre Segelflug auf der Wasserkuppe’ en op de derde plaats de Oostenrijkse uitgave ’100 Jahre österreichische Militärluftfahrt’.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Thematisch Frankrijk Oostenrijk Religie SchilderkunstNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.