Lelie 'Table Dance' siert 7e Westlands Mooiste - Postzegelblog

Lelie ‘Table Dance’ siert 7e Westlands Mooiste

0

Een unieke samenwerking tussen Postzegelvereniging Monster en P.F. Onings B.V. heeft geleid tot de 7e postzegel in de postzegelserie ‘Westlands Mooiste’: de lelie ‘Table Dance’. De postzegel werd mede ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe lelie ‘Table Dance’ gepresenteerd.

Na de postzegels met druiven, de orchidee, de tomaatjes, de chrysant, de oranje paprika en de rode roos Myrna+ heeft Jos van der Knaap, voorzitter van LTO Glaskracht Westland deze leliepostzegel officieel aan de postzegelserie ‘Westlands Mooiste’ toegevoegd. Dit alles vond plaats tijdens een drukbezochte feestelijke bijeenkomst tijdens de Dutch Lily Days in de proefkas P.F. Onings B.V. in Poeldijk.

In een schitterende ambiance was een kleine tentoonstelling ingericht van alle postzegels uit de serie ‘Westlands Mooiste’, met de producten die hiervoor model stonden. De Westlandse producten worden in hun karakteristieke herkenbare vorm – zoals ze in de kas staan – afgebeeld op de postzegels.

In aanwezigheid van vertegenwoordigers van de landelijke tuinbouworganisaties en de filatelie, schetste gastheer Hans Onings de unieke samenwerking tussen Postzegelvereniging Monster en P.F. Onings B.V, welke tot deze schitterende postzegel heeft geleid. P.F. Onings B.V. gaat in nauwe samenwerking met de veredelaar deze postzegel inzetten bij de introductie van deze nieuwe lelie in de markt.

Cultureel private samenwerking noemt de voorzitter van Postzegelvereniging Monster, Klaas Keijzer, de samenwerking. De postzegelvereniging is zeer ingenomen met deze samenwerking uitmondend in een filatelistisch partnership. Dit hoort bij postzegelen anno nu. De vereniging noemt het bedrijf P.F. Onings B.V. ook op de velrand van een velletje van 10 postzegels. Ook zal de groeiende tentoonstelling met het promotiemateriaal van de tuinbouwbedrijven worden meegenomen tijdens de promoties voor de filatelie, onder meer in bibliotheken en tijdens ‘Kom in de Kas’. Hier zal Postzegelvereniging Monster de relatie tussen de filatelie en de tuinbouw duidelijk in beeld brengen.

Als laatste spreker sprak de trotse voorzitter van LTO Glaskracht Westland vol lof over de innovatieve werkwijze van Postzegelvereniging Monster Hij ziet hierin veel overeenkomsten met de Westlandse tuinbouw. Ook de Westlandse tuinbouwbedrijven die met de postzegelvereniging samenwerken hebben zijn waardering want met de postzegels, met daarop mooie Westlandse producten, promoten zij met elkaar op een uitstekende wijze het Westland. Er is duidelijk sprake van een win-win-situatie. De branche kan wel een steuntje gebruiken in deze moeilijke economische tijden. Hij sprak de wens uit dat de introductie van de lelie ‘Table Dance’ in de markt naar wens verloopt dat de postzegel met deze lelie daaraan een positieve bijdrage levert en voegde de prachtige leliepostzegel toe aan de serie ‘Westlands Mooiste’.

Tot slot wenste hij Postzegelvereniging Monster nog heel veel succes met de serie ‘Westlands Mooiste’.

Alle postzegels zijn per vel en op rol (zelfklevend) uitsluitend bij Postzegelvereniging Monster te koop. Voor bestellingen en nadere informatie kan met de voorzitter, Klaas Keijzer (nkeijzer@kabelfoon.nl), contact worden opgenomen. Ook tijdens de contactavonden in OJOS zijn de postzegels te koop.

Voor meer informatie over de lelie zie www.onings.com.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 1,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)