Contactavond Postzegelvereniging Monster - Postzegelblog

Contactavond Postzegelvereniging Monster

0

Postzegelvereniging Monster heeft op maandagavond 8 april a.s. de eerstvolgende contactavond. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze contactavond krijg het thematisch kaders maken veel aandacht. We gaan ons hiermee voorbereiden op de jubileumtentoonstelling in 2014.

We kijken met veel genoegen terug op het aanbieden van de Oranje paprikapostzegels en de Oranje paprika’s aan Hare Majesteit bij paleis Noordeinde. Ook onze deelname aan de Westlandse Kom in de Kas 2013 zal ongetwijfeld ter sprake komen. Op zaterdag 6 en zondag 7 april brengen wij de relatie Westlandse tuinbouw en de Filatelie in beeld onder meer met onze serie ‘Westlands Mooiste postzegels’ Ook de postzegels van onze Filatelistische partners zijn present. De jubileumzegel van Westlandia voetbal, van de Stichting Wieler Evenementen Westland en van de Stichting Wielerronde Monster. We hebben een stand bij Heboplant, Oranjepolderweg 51 in Maasdijk.

Overigens, ook tijdens deze contactavond op maandagavond zijn onze schitterende postzegels in de serie “Westlands mooiste”  – de druiven, de orchidee, de tomaatjes, de chrysant, de Oranje paprika en de rode roos Myrna+ – nog te koop voor € 8,10 per velletje van 10 stuks.

Ons streven is erop gericht om de filatelie anno nu te doen. Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom waarbij wij geen enkel voorbehoud maken voor leeftijd, nationaliteit, mannen of vrouwen, iedereen is welkom. Onze voertaal is Nederlands.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740, nkeijzer(at)kabelfoon.nl.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
VoetbalNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)