Europazegels België; Veel postauto’s - Postzegelblog

Europazegels België; Veel postauto’s

0

Het gemeenschappelijke thema van de Posteuroplanden voor de Europazegels is dit jaar postauto’s.
Dit is een thema dat mondiaal zeker in de belangstelling zal staan, want het onderwerp post/posterijen staat hoog op de verzamellijsten.

Het lijkt er overigens verdacht veel op dat Nederland (22 april) en België (11 februari) bij elkaar in de ontwerpkeuken hebben gekeken, want over beide velletjes rijdt een aantal postauto’s (en verder niets).
In België zijn elf postauto’s afgebeeld, in Nederland acht.


In het Belgische velletjes zitten overigens maar twee zegels met de waardeaanduiding Europa 3 (prijs € 6,18); dat zijn een kleine bestelwagen van het type Renault Kangoo en een kleine van het type Renault Master.

België gaf 11 februari ook een velletje uit dat in het teken staat van verkeersveiligheid, ‘Go for zero’. Op vijf zegels met de waardeaanduiding 2 (€ 6,70) staan treffende kindertekeningen.


Europazegels van Groenland.

Europazegels van Zweden

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland België Nederland Zweden Europa CEPTNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 2,50 uit 5)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.