Nieuwe persoonlijke postzegel van Keldonkse molen - Postzegelblog

Nieuwe persoonlijke postzegel van Keldonkse molen

0

Sinds de introductie van de postzegels met daarop de beeltenis van de Keldonkse molen in 2009 zijn er al meer dan 30.000 exemplaren verkocht. Het betreft zegels met frankeerwaarde “1”. Daarnaast zijn er ook decemberzegels verkrijgbaar. Ter vervanging van de zegel met daarop de pentekening van de molen (uitgegeven vanaf 2009) is er nu een zegel met daarop een tekening in kleur.

Nieuwe serie ontworpen door Annemarie Schellen-van ’t Veer

Voor de introductie van de nieuwe serie zegels heeft Annemarie Schellen-van ‘t Veer een geheel nieuwe afbeelding voor de Keldonkse postzegel ontworpen. Aan de hand van een oude prentbriefkaart heeft zij de Keldonkse molen getekend in een goudgeel korenveld met op de achtergrond het prachtig weelderige groen van natuurgebied De Roost.

Speciale verzamelsets

Voor verzamelaars zijn verzamelsets te koop. De sets worden verzonden in een speciale enveloppe. De zegels kosten EUR 5,75 voor een velletje met 10 stuks met frankeerwaarde “1” en EUR 4,75 voor een velletje met 10 decemberzegels. Van de oude zegels met pentekening is de voorraad beperkt. Voor informatie: info@Keldonksemolen.nl.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)