40 jaar BOV de Maten - Postzegelblog

40 jaar BOV de Maten

0

De Buurt- en Ontspannings Vereniging de Maten in Apeldoorn bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd!
Zo was er 5 januari jl. de nieuwjaarsreceptie voor de leden van de BOV de Maten. Tijdens deze receptie werd het persoonlijke postzegelvelletje “40 jaar BOV de MATEN in Apeldoorn, 1973 –2013” gepresenteerd.

Op iedere zegel staat het logo van de vereniging afgebeeld met daaronder het opschrift 40 jaar BOV de MATEN. De prijs van één velletje is EUR 6,50.


Het feestjaar wordt voortgezet en het eerstvolgende evenement wordt georganiseerd door de Postzegelclub van BOV de Maten. De club houdt op zaterdag 9 februari 2013 in het Wijkcentrum “Op Dreef” aan de Kooikersplaats 35 in Apeldoorn een speciale Postzegelbeurs. De beurs begint al om 10.00 uur (sluiting 16.00 uur) en zal in beide zalen van het Wijkcentrum plaatsvinden. Deze beurs zal niet alleen in het teken staan van het 40 jarig jubileum van BOV de Maten, maar ook het goede doel van de Postzegelclub, namelijk het Sukabirus-schoolproject in Bandung (Indonesië), zal onder de aandacht komen. Vandaar de extra naam “Pamèran Perangko” aan dit evenement.

Naast het vele postzegelwerk waarin lekker gesnuffeld kan worden tijdens de beurs, zijn er ook andere items wat zeker een bezoek waard is. Zo kan bijvoorbeeld in ansichtkaarten gespeurd  worden, promotiemateriaal op het gebied van verzamelen in het algemeen meegenomen worden en is er een speciale tafel (met een Indonesisch tintje) met informatie over het goede doel van de postzegelclub.
Een speciale tafel met aandacht voor de persoonlijke postzegels welke de BOV de Maten heeft uitgegeven zal er tijdens deze beurs niet ontbreken. Immers de Transponderclub van de BOV heeft vorig jaar een persoonlijk postzegelvelletje uitgegeven.
Tot slot wil ik vermelden dat er een leuke enveloppenloterij met vele mooie (ook filatelistische) prijzen is. De opbrengst daarvan gaat naar het goede doel van de Postzegelclub.

Mocht u meer willen weten over het goede doel van de Postzegelclub, kijk dan eens op de website van de vereniging www.bovdematen.nl . Op deze site kunt u kennismaken met alle andere activiteiten die de Buurt- en Ontspannings Vereniging de Maten organiseert.
Per e-mail kunt u contact met ons zoeken: info@bovdematen.nl.

Wij hopen u op 9 februari 2013 op onze “Pamèran Perangko” Postzegelbeurs te begroeten!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)