Contactavond Monster 7 januari 2013 - Postzegelblog

Contactavond Monster 7 januari 2013

0

Postzegelvereniging Monster heeft op maandagavond 7 januari a.s. de eerste contactavond van 2013. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze eerste contactavond in 2013 wensen wij ieder het allerbeste, vooral een goed filatelistisch jaar met onder meer onze mooiste Westlandse postzegels die de recessie glansrijk doorstaan. Onze postzegels met de I hebben geen moeite met de tariefsverhoging van PostNL per 1 januari 2013.

Op de agenda staat een interessante presentatie over de kunstenaar Escher,  gewoon gezellig postzegelen (ruilen en handelen), en de veiling.

Overigens, ook tijdens deze contactavond zijn onze schitterende postzegels – de druiven, de orchidee, de tomaatjes, de chrysant, de oranje paprika en de rode roos – in de serie “Westlands mooiste” nog te koop voor € 8,10 per velletje van 10 stuks.

Onze club, 58 jaren jong, maar springlevend, heeft leden uit alle kernen van gemeente Westland en uit de omliggende gemeenten. De vereniging is een afdeling van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars, NVPV.

Ons streven is erop gericht om de filatelie anno nu te doen. Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom waarbij wij geen enkel voorbehoud maken voor leeftijd, nationaliteit, mannen of vrouwen, iedereen is welkom. Onze voertaal is Nederlands.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740, nkeijzer@kabelfoon.nl.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)