Westlandpost: Een schrale troost - Postzegelblog

Westlandpost: Een schrale troost

0

Tegenwoordig wordt PostNL weleens verweten onvoldoende moeite te doen om de geadresseerde van een brief te vinden. Bijgaande brief toont dat er vroeger veel tijd aan werd besteed. Deze brief is bovendien onvoldoende gefrankeerd zodat een portzegel van 10 cent is bijgeplakt.


Redelijk schaars is het machinestempel “Te betalen Port 10 cent en tevens NIETIG afgeschreven te ’s-Gravenhage”.

Verder aan de voorzijde het kortebalk stempel 2 van Monster (op de 2 cijferzegels) en open lange balk 3 van Monster met de datum 21 september 1960 op de portzegel. Kennelijk was op het vermelde adres geen mevrouw Smeets woonachtig, zie het stempeltje ONBEKEND-INCONNU. Tenslotte terug afzender. Op de achterzijde van de envelop is nog het cylinderstempel 43 van ’s-Gravenhage met de datum 20 september 1960 gezet.
Waar mevrouw Smeets woonachtig is niet bekend, een schrale troost is dat de brief weer is bezorgd bij de afzender.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Mijn naam is Jos Boon. Mijn verzamelinteresse omvat alle zaken die te maken hebben met postale aangelegenheden met Westland en Hoek van Holland (tot 1914 hoorde dat ook bij Westland).

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)