Wereldkinderen Decemberzegels - Postzegelblog

Wereldkinderen Decemberzegels

0

December een tijd van cadeaus en bezinning. Ook een tijd om even stil te staan bij mensen die wat minder fortuinlijk zijn of getroffen hebben. Zoals vele kansarme kinderen in China. Net als de afgelopen paar jaar brengt Wereldkinderen Projecthulp China ook nu weer Decemberzegels uit om deze kinderen te helpen.

Sinds de start van het project zijn er gemiddeld 39 kinderen per jaar bij pleeggezinnen ondergebracht. Die pleeggezinnen zijn getraind en worden begeleid bij het verzorgen van de kinderen. Het doet de kindertjes zichtbaar goed om te leven en op te groeien bij mensen, die van hen houden en veel tijd aan hen kunnen besteden. Dit is goed te merken aan de soms grote sprongen, die zij maken in hun ontwikkeling, lichamelijk en emotioneel. De kinderen ontwikkelen zich goed en krijgen een faire kans op een goede toekomst. Voor de pleegouders in China is het zeker hard werken, maar ze genieten tegelijkertijd enorm van de kinderen en ervaren door hen de warmte van een gezin.

Wereldkinderen Projecthulp China verzamelt door de verkoop van Persoonlijke Postzegels jaarlijks een behoorlijke hoeveelheid geld. Helpt u mee? Steun dit prachtige doel en bestel hier snel de Decemberzegels!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)