Back to basics - Postzegelblog

Back to basics

6

Over een week is het Kerst. Een tijd vol gezellige momenten. Maar ook een moment om je te bezinnen op het afgelopen jaar evenals het jaar wat komen gaat. Al vooruitlopend op die gedachten heb ik deze postzegel uitgegeven. Tenslotte is er voor wat er gebeurd is en waar je naar toe moet wel een solide basis nodig.

En daar wordt wel eens te gemakkelijk overheen ‘gelopen’. Ook de trap die ons als mens naar een hoger plan wil brengen begint bij de eerste trede. En die trede moet stevig genoeg zijn om de volgende stap te nemen.

Wil je ook deze postzegel in bezit krijgen? Stuur dan een aan jezelf gefrankeerde envelop naar Back to Edison,  Galileistraat 58 2561 TH in Den Haag.  Als  frankering  worden  de  decemberzegel van 2012 op prijs  gesteld. De actie loopt zolang de voorraad strekt maar tot uiterlijk 26 december dus wees er snel bij!

En natuurlijk voor iedereen: Fijne feestdagen!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Tags bij dit artikel

Reacties (6) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)