Huwelijk bekroond met velletje - Postzegelblog

Huwelijk bekroond met velletje

0

Luxemburg heeft de verloving en het huwelijk van groothertog Guillaume Jean Joseph Marie van Nassau (*1981) en de Belgische gravin Stéphanie de Lannoy (*1984) met een zegel en twee velletjes gevierd. Op 25 september verscheen een verlovingszegel van € 0,60 met daarop het paar en dezelfde zegel zit in een velletje samen met een € 0,85-zegel. Op de dag dat ze elkaar het jawoord gaven (20 oktober) volgde een velletje waarin een zegel van € 4,00 waarop natuurlijk ook het paar.

Verloving

Huwelijk

Architectuur en mobiliteit

Op 25 september verschenen o.a. ook drie zegels getiteld Architectuur en mobiliteit: € 1,20, voetgangersbrug Esch/Alzette; € 2,20, Station Berlvaluniversiteit Esch/Alzette en € 4,00, geplande verbinding tussen ’Oberstadt’ en Pfaffenthal, Luxemburg-Stadt.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
ArchitectuurNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.