December, een maand vol verrassingen - Postzegelblog

December, een maand vol verrassingen

0

December, een maand vol verrassingen” zo begint onze penningmeester het artikel op de eerste pagina van het mededelingenblaadje. Uiteraard is het zijn bedoeling om geld los te peuteren bij de leden om zodoende te zorgen dat het huishoudboekje van de vereniging weer op orde komt. Daarom ook een grote veilinglijst met wel 180 kavels, waarvan er hopelijk zeer veel van verkocht zullen worden. De opbrengst van zo’n veiling valt niet altijd helemaal mee, maar ieder centje is er weer een.

Met onze postzegelverzameling is dat al net zo. Ieder zegeltje dat je tegenkomt en ontbreekt in je verzameling maakt je verzameling weer aantrekkelijker. Op 8 december was er in Leerdam een dag waarop verschillende verenigingen zich presenteerden. Veel mensen kwamen naar de postzegelvereniging om te vragen wat de waarde was van hun verzameling of van mensen die ervan af wilde. Het is dan wel een verrassing dat er toch veel mensen zijn die verzamelen of verzameld hebben, maar ook jammer dat deze mensen geen lid meer willen worden van een vereniging. Hoe is dat bij de andere verenigingen?

Dit artikel komt uit het decembernummer van het verenigingsblad van de Leerdamse postzegelvereniging. (pdf 2,2 mb).

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)