Na de Markt van Brussel nu die van Brugge - Postzegelblog

Na de Markt van Brussel nu die van Brugge

5

België begon in 2011 een reeks waarop grote markten centraal staan. Nadat vorig jaar de Grote Markt van Brussel aan bod kwam is 29 oktober de blik gericht op de Markt van Brugge. In een velletje, met als achtergrond Brugs kantwerk, zitten vijf zegels in het binnenlandtarief 1 (€ 0,65).

Markt van Brugge

Op de zegels van linksboven en dan met de klok rond: het standbeeld van Jan Breydel (14e eeuwse verzetsstrijder uit Brugge) & Pieter de Conninck (bekend om zijn welsprekendheid), het Belfort, de huizen Boechoute, Craenenburg, Die Maene en Cinéma Pathé, de huizen Spainge, Diephuis, Le Panier d’Or of Het Mandetje en Het Provinciaal Hof. Het velletje is een emissie in het kader van de jaarlijkse emissie Promotie van de Filatelie en dit heeft een bijslag van € 3,25.

Grote Markt van Brussel

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
BelgiëNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.