10 december 2012: Verenigingsavond Monster - Postzegelblog

10 december 2012: Verenigingsavond Monster

0

Postzegelvereniging Monster heeft op maandagavond 10 december a.s. de laatste contactavond in 2012. De bijeenkomst is in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Op de agenda staat onder meer: de eindejaarstombola ten behoeve van de verenigingskas met veel filatelistische prijzen, gewoon gezellig filateleren (ruilen en handelen), de dubbeltjesboeken en een veiling met mooie kavels. We besteden aandacht aan onze deelname aan de AH Koornneef Sponsoractie en we kijken vooruit naar ons 60-jarig jubileum.

Tijdens deze contactavond zijn de schitterende postzegels van de serie ‘Westlands Mooiste’ en de jubileumpostzegel van Westlandia te koop. Er zijn nu de druiven, de orchidee, de tomaatjes, de chrysant, de oranje paprika en de rode roos Myrna+ met de frankeerwaarde 1 voor een brief van 20 gram. De zegels zijn leverbaar als velletje van 10 stuks voor € 7,50. Er is ook een speciaal mapje gemaakt met de 6 postzegels uit onze serie. Dit mapje is te koop voor € 6,00. Speciaal voor de bedrijven die de postzegels gebruiken om hun product te promoten zijn er zelfklevende rolzegels leverbaar van de druiven, de orchidee, de tomaatjes, de oranje paprika en de rode roos Myrna+. Mooier kun je de kerstpost niet frankeren!

Let op! Per 1 januari 2013 verhoogt PostNL het tarief. Maar onze postzegels zijn inflatiebestendig, ook dan kunt u onze mooie postzegels met de 1 blijven gebruiken zonder bijplakken!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)