Mooie verrassing! - Postzegelblog

Mooie verrassing!

10

Vanmorgen werd ik wakker en in mijn mail zat een berichtje van Aad Beglinger. Ik opende de mail en werd verrast met een korte tekst: Lia  de weg  om hoog  kent  vele treden je  hebt er al  heel  wat  afgelegd. Proficiat met  deze  nieuwe uitdaging. Gr Aad

Echter bij de mail zat een ook een velletje Persoonlijke Postzegels. Aad, wat kan ik meer zeggen dan BEDANKT voor deze prachtige en leuke verrassing!

AANVULLING 13 nov 2012

Aad kwam nog met een aanvullend mailtje naar aanleiding van deze postzegels. Voor de mensen die graag een postzegel hiervan in bezit willen krijgen. Stuur een envelop met als  frankering een Kinderpostzegels (met prinses) uit  het  nieuwe Kinderpostzegel velletje (zo steunt u gelijk het Goede doel!) naar Postzegelhandel Edison in de Galileistraat 58, 2561 TH te Den Haag  met  daarin een  aan u zelf  gefrankeerde  envelop bij  een juiste  frankering. De Lia-postzegel wordt dan zonder  verdere  kosten opgezonden.

Deze actie loopt  per  direct  en 1 volle  week  onder  de inzenders  wordt  tevens  een compleet  velletje verloot. Dus maak gebruik van deze prachtige kans :)

PS. De ontvangen  adressen worden op geen  enkele  wijze gebruikt voor  commerciële  doeleinden!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (10) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)