Groot-Brittannië ook koeien en alle Post & Go sets op een rij - Postzegelblog

Groot-Brittannië ook koeien en alle Post & Go sets op een rij

0

Groot-Brittannië brengt 28 september, net als Nederland 13 augustus, een aantal koeien naar de wei. Het gaat om de derde en laatste set Post & Go British Farm Animals, zes zegels 1st Class up to 100g. In de wei staan Irish Moiled, Welsh Blacks, Highlands, White Parks, Red Polls en Aberdeen Angus.Set 1 en 2: schapen en varkens

Op de eerste en tweede set schapen (februari) en varkens (april).

Eerste Post & Go sets

In 2010 verschenen voor het eerst Post & Go-zegels, een set met vogels. In 2011 gevolgd door nog  drie sets met vogels. Wacht overigens niet te lang met kopen/bestellen, want voor Post & Go-stamps bestaat veel belangstelling en vorige sets waren snel uitverkocht.

Vogels 2010

Vogels 2011

Watervogels 2011

Zeevogels 2011

Nog 2 velletjes Olympische Spelen

Behalve de zegels die Groot-Brittannië van tevoren aan de Olympische Spelen heeft gewijd, zijn respectievelijk op 27 juli en 29 augustus nog twee miniatuurvelletjes gepresenteerd: Welcome tot the London 2012 Olympic Games en Welcome to London 2012 Paralympic Games. In beide velletjes zegels van 2 x 1st en 2 x 1,28 pond. Op elke zegel een atleet met daarnaast onder andere de Tower Bridge, London Eye, de Millinium Bridge, de Westminster en Big Ben.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Groot Brittannië VogelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.