Memorabele getallen/cijfers voor Bate Hylkema - Postzegelblog

Memorabele getallen/cijfers voor Bate Hylkema

7

De trouwe lezers van Postzegelblog kennen Bate Hijlkema ondertussen heel goed. Bate spaart Nederland en is in het bijzonder geïnteresseerd Kinderpostzegels en Maximafilie. Maar behalve dat Bate de postzegels spaart gaat hij op zoek naar het verhaal achter de afbeeldingen op de postzegels. Morgen verschijnt het 500e artikel van zijn hand.

Bate gaat niet over één nacht ijs bij het schrijven van zijn artikelen. Interviews met ontwerpers, speurtochten op internet, in musea en kranten verlevendigen zijn nauwkeurige analyses. Daarnaast heeft Bate een duidelijke mening over menig ontwerp, onderwerp en steekt deze niet onder stoelen of banken. En als je vraagt of hij nog wel onderwerpen weet? Geen probleem, hij heeft altijd nog wel 5 of 6 artikelen in de maak of op de plank liggen.

Nog meer memorable getallen

 • 8 maart 2006 begon Postzegelblog. Op de kop af 6,5 jaar later schrijft Bate  nog steeds elke zondag en soms nog een keer extra door de weeks voor Postzegelblog.
 • 8 maart 2009 schreeft Bate zijn 250e artikel, hij houdt dat zelf ook nauwkeurig bij.
 • 26 september j.l. bereikte Bate de respectabele leeftijd van 75 jaar! Natuurlijk werd zijn verjaardag ondersteund met een prachtige Bate-maximumkaart!

Gefeliciteerd en bedankt

Bate, namens alle auteurs en lezers van Postzegelblog bedanken we je voor je trouwe inzet, je doorzettingsvermogen en bovenal je enthousiasme voor postzegels en het delen van je kennis hierover. Maar natuurlijk willen we je ook alsnog van harte feliciteren met je 75e verjaardag. We wensen je nog vele goede en gezonde jaren toe en hopen dat je nog lang artikelen wilt blijven schrijven!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (7) Schrijf een reactie

 • Marc37 op 6 oktober 2012 om 22:06

  Bate, ook namens mij van harte gefeliciteerd met uw verjaardag.

 • Franc Rossi op 6 oktober 2012 om 22:16

  Alsnog van harte met je vejaardag en ook alvast met je 500e.

 • aadb op 7 oktober 2012 om 00:01

  Bate gefeliciteerd je geeft mij steeds het motief om het anders te zien Bravo en handen op elkaar voor alle artikelen die van je hand verschenen en menig stof deed opwaaien ga zo voort het is voor mij de voeding die ik nodig hebt .NOgmaals applaus voor deze meester in woord en beeld .

 • Henricus op 7 oktober 2012 om 00:53

  Gefeliciteerd,
  op naar de volgende 500.
  En hou je taai.

 • Arjan op 7 oktober 2012 om 09:43

  Geweldig, Bate! Proficiat met al deze mijlpalen en dat we nog maar lang van je artikeltjes mogen genieten! Hier nog een memorabel feit: je bent precies 1 dag jonger dan mijn moeder!
  :-)

 • Jos van den Bosch op 7 oktober 2012 om 10:43

  Hoi Bate,

  Sinds ik je ooit in een louche kroeg in Luik persoonlijk heb leren kennen, weet je wel, na het bezoek aan het knooppunt TNT op het vliegveld waar geen postzegel te vinden was, volg ik je stukken met grote interesse en wordt mijn neiging om me te verzetten tegen opponenten die je excellente uitleg niet kunnen waarderen, steeds groter. Ik vind het altijd geweldig hoe je verbanden kunt leggen en verklaringen kunt geven. Ik hoop dat je nog vele jaren in staat zult zijn om ons de weg te wijzen. Veel succes! In ieder geval hartelijk bedankt voor de eerste vijfhonderd!

 • froukje op 8 oktober 2012 om 21:03

  Bate, heit,

  Naast al dat schrijven ben je ook nog eens de meest fantastische heit en pake. Onvoorwaardelijke liefde is wat je geeft. Dank froukje, julia en emma

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)