Postzegeltaal - Postzegelblog

Postzegeltaal

0

Elke maand schrijft Hans van Muiswinkel voor de Delftse Postzegelvereniging  Filadelfia een column van 250 woorden. Deze cursiefjes mogen over van alles en nog wat gaan, als het maar zijdelings of rechtstreeks, met de filatelie te maken heeft. In Postzegeltaal staan 84 van deze stukjes. Van Maria Sjarapova tot Gerrit Zalm, van Michiel de Ruyter tot Michelangelo, van Monroe tot Brando, etc. Je vindt het allemaal in dit super leuke boekje.

Het boekjes is behalve leuk om zelf te lezen ook perfect om cadeau te doen! Het boekje is te koop bij Hans van Muiswinkel en kost 10 euro (excl verzending). Geinterresseerd? Stuur dan een mailtje naar hansmuis@telfort.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)