Gratis postzegelblikken tijdens 3e Filafair - Postzegelblog

Gratis postzegelblikken tijdens 3e Filafair

2

Tijdens de komende 3e Filafair op 14 en 15 september aanstaande zullen onder de betalende bezoekers gratis blikken vol met postzegels worden verloot. Hiervoor kunnen alle bezoekers zich vooraf aanmelden via de website www.filafair.nl of via de coupon onderaan deze pagina. Deze gratis verloting start per 1 augustus en loopt tot 10 september 2012. In totaal worden tijdens deze twee beursdagen 222 gratis blikken verloot.

Vanaf 10 september 2012 wordt op de website www.filafair.nl bekendgemaakt welke betalende bezoekers een postzegelblik hebben gewonnen. Men kan de prijs alleen in ontvangst nemen tijdens de beursdagen. Opsturen is niet mogelijk.

Bij Filafair 2012 zijn handelaren uit binnen- en buitenland met hun brede sortering aanwezig in de Maaspoort Sports & Events. Post.NL komt met speciale beursvelletjes en een gelegenheidsstempel. Ook geeft Filafair zelf persoonlijke postzegels uit met het thema “Bossche Beelden”. Verder nemen gespecialiseerde verenigingen als de Plaatfout, Persoonlijke Postzegel verzamelaars en Jeugd Filatelie Nederland deel.

Ook de ’s-Hertogenbossche Filatelistenvereniging is aanwezig met een eigen informatiestand, evenals meerdere regionale algemene verenigingen. Verder zijn er stands van DAVO en Importa met tal van filatelistische accesoires in de aanbieding. Onder de sponsoren mogen wij begroeten de Stichting GSE Filatelie, een samenwerkingsverband van POST.NL, NVPH en de KNBF, welke in de vorm van een financiële bijdrage onze activiteiten ondersteunen.

Er is voor elke bezoeker gelegenheid om rond te neuzen in een grote postzegelberg met 10 EURO-centzegels, brieven, FDC’s en postwaardenstukken. Bij alle verkoopstands is voldoende zitgelegenheid aanwezig zijn. De handelarenstands zijn ruim ingericht waardoor alles zeer overzichtelijk en ruimtelijk overkomt. Zij hebben een grote verscheidenheid aan postzegels, poststukken, stempels, postgeschiedenis, postwaardenstukken en filatelistische artikelen.

De entreeprijs bedraagt € 3,00 per volwassenen per dag. Op vertoon van de KNBF Bondspas ontvangt men geen korting maar wel een serie attentiepostzegels. Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig. Jeugdige verzamelaars tot 18 jaar mogen gratis naar binnen. Daarnaast ontvangt elke betalende bezoeker een gratis willekeurige postfrisse “Bossche Persoonlijke Postzegel” voor de verzameling. Jeugdige verzamelaars ontvangen een serie attentiezegels. Al met al zeker de moeite waard om de 3e Filafair te bezoeken!

Waar: Maaspoort Sports & Events
Wanneer: vrijdag 14 & 15 september 2012.
Open: vrijdag van 10.00u tot 17.00u en zaterdag van 10.00u tot 16.00u.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (4 stemmen, gemiddeld: 3,50 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (2) Schrijf een reactie

 • paulv op 26 juli 2012 om 23:06

  De verzamelaar richt de blik op Filafair.

  En het wachten is op het commentaar op een veelheid van zegels en velletjes die voor dit evenement worden uitgegeven door de organisatie.

 • paulv op 26 juli 2012 om 23:14

  In de eerste paragraaf van dit artikel wordt genoemd “.. de coupon onderaan deze pagina”.
  Die coupon staat op de site van Filafair. En wel hier: http://www.filafair.nl/page17.php

  Vreemd trouwens dat je wel een blik kan winnen in de loterij op 10 sept, als betalende bezoeker, terwijl je pas later dan de loterij namelijk op 14-15 sept. de beurs kan bezoeken én betalen. Stel dat je niet naar de beurs gaat om welke reden dan ook, en dus uiteindelijk niet betaalt, heb je gewonnen maar blijf je toch met lege handen achter.

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)