Vreeswijk: Zomerzegels 2012 - Postzegelblog

Vreeswijk: Zomerzegels 2012

0

De Vreeswijkse zomerzegels 2012 zijn er. Dit maal is er gekozen voor een speciaal thema, die slaat op een wens van vele ondernemers en inwoners van Vreeswijk. Vreeswijk is van oudsher een schippersdorp. Het beeld van een levende sluis staat bij velen nog in het geheugen gegrift. De afgedrukte afbeelding is dan ook een volle voorhaven van de Oude Sluis, met een grote hoeveelheid pleziervaartuigen.

De eerste postzegel is afgelopen maandag door Bas van Meegen van Dagwinkel Vreeswijk overhandigd aan wethouder Wouter Kolff. Het doel van deze uitgave van de Vreeswijkse zomerzegel is dan ook het aanzwengelen van de discussie omtrent aanmeerplekken voor passerende vaartuigen in Vreeswijk. De wethouder gaf aan dat de mogelijkheden hiertoe momenteel onderzocht worden.

De hoop is dan ook dat er volgend jaar een postzegel uitgegeven kan worden met een recente foto van een mooi vol schippersdorp.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)