Auteurs gezocht! - Postzegelblog

Auteurs gezocht!

3

Elke dag een artikel op Postzegelblog. Dat is het streven. En de afgelopen 6 jaar is dat, volgens mij ook elke dag prima gelukt. Toch is het soms zoeken naar een interessant verhaal of iets nieuws. Daarom vandaag een oproep onder alle lezers: wie wil er af en toe eens een stukje schrijven voor Postzegelblog?

Postzegelblog wordt dagelijks gelezen door een grote groep postzegelliefhebbers. En ondanks de af en toe sombere geluiden over onze mooie hobby, zien we de belangstelling hier alleen maar toenemen. Want zeg nou zelf: wat is er mooier dan regelmatig verrast worden door een mooi inhoudelijk stuk. Of elke dag op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes. Samen hebben we Postzegelblog gemaakt tot wat het nu is: een bruisende blog over onze prachtige postzegels. En wie weet, misschien ook de plek waar jij voortaan af en toe een bijdrage aan wilt leveren?

Het aanleveren van artikelen kan heel eenvoudig, in Word of per e-mail bijvoorbeeld. De afbeeldingen mogen er los bij geleverd worden. Er is natuurlijk geen verplichting om wekelijks of maandelijks iets aan te leveren, we zijn gewoon blij met elk goed verhaal! Schrijven over themaverzamelingen, landenverzamelingen, stempels, vervalsingen en noem maar op, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Misschien schrijf je nu al regelmatig voor het blad van je eigen postzegelvereniging, we plaatsen je bijdrage dan hier graag door. Deel je kennis via Postzegelblog en laat anderen voortaan ook meegenieten.

Kortom hier de uitnodiging: doe mee en help om Postzegelblog nog interessanter te maken. Trek dus de stoute schoenen aan en mail me. Of liever nog: stuur gewoon een artikel op naar info(at)postzegelblog.nl!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland AuteursNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

 • Jan van Tellingen op 26 juni 2012 om 22:00

  Doen hoor ! niet denken dat kan ik niet.
  Een keer geprobeerd en je hebt het meteen geleerd. Zo ging het bij mij. Het heeft mijn hobby verrijkt ! Zelf vanuit de caravan open ik dagelijks de laptop met o.a. postzegelblog als een startpagina …. De fietslatelist.

 • Jacqueline van der Pas op 27 juni 2012 om 09:37

  Voor de twijfelaars….Doen! Klim in de pen! Het is zo leuk om je eigen schrijfsels met mooi beeld op Postzegelblog te zien. Het hoeven geen tekstuele hoogstandjes te zijn, of diepgaande filatelistische artikelen. Vertel over je eigen verzameling, de prachtige postzegelvondst die je ooit deed, of laat je favoriete vakantieplekken in postzegels zien. Ik noem maar een paar zijstraten. Postzegelblog biedt voor elk wat wils! Van artikelen met een diepgaande filatelistische benadering tot luchtige artikelen. Al die invalshoeken maken Postzegelblog juist zo leuk!

 • E. Nieuwelink op 10 september 2012 om 06:09

  Graag zou ik de volgende vraag voorleggen.Mijn ouders hebben de postzegelverzameling van mijn opa ge-erfd. Een prachtige uitgebreide verzameling, Nederland (wel en niet gestempeld), Duitsland, Overzee. Ze willen de verzameling te koop aanbieden; mijn vraag is: is het een goede tijd om te doen?, en wat is de beste, zeker ook betrouwbare manier? Ze willen het niet verkwanselen daar mijn opa zeer zorgvuldig deze collectie heeft opgebouwd. Tips en adviezen zijn van harte welkom!!

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)