Kunstpostzegel expositie Grote Kerk Leerdam - Postzegelblog

Kunstpostzegel expositie Grote Kerk Leerdam

0

Komende zomer gaat de Grote Kerk van Leerdam weer open voor het publiek. Deze keer in combinatie met een tentoonstelling van Mérie van Zandwijk – Rijnberk. De expositie ‘een hemel op aarde’ (de zaligsprekingen verbeeld), is geïnspireerd op Zaligsprekingen uit Matteüs 5.


Mérie van Zandwijk-Rijnberk

Mérie maakt haar kunstwerken in haar Atelier Rijnberkhof in Rhenoy. Al meer dan tien jaar werkt zij met natuurlijke materialen als basis. Haar objecten zijn meestal een samenspel van plantaardig materiaal met hout, ijzer, brons, lood en/of steen.

Symboliek

Een belangrijke leidraad in haar werk is haar geloof. Dat brengt zij ook tot uiting in haar kunstwerken. Zo ook in deze nieuwe tentoonstelling, die is geïnspireerd op de Zaligsprekingen uit Matteüs 5. Alle zaligsprekingen komen per object terug. Mérie is steeds op zoek naar symboliek om haar boodschap uit te dragen.

 Persoonlijke Postzegel

Ter gelegenheid van deze tentoonstelling is er een persoonlijke postzegel uitgegeven met één van haar werken. De prijs van dit velletje bedraagt € 7.50 inclusief verzendkosten. Voor meer info over de postzegels en de openstelling van de Grote Kerk kunt u per e-mail contact opnemen met Hervormd Leerdam.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels ThematischNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)