Synergon gaat streekpost bezorgen - Postzegelblog

Synergon gaat streekpost bezorgen

3

Wordt er al minder post verstuurd, stappen gemeenten ook nog eens over op het inschakelen van andere bezorgdiensten. Een voorbeeld hiervan is dat Synergon de streekpost gaat bezorgen in de gemeenten Pekela, Oldambt en Bellingwedde.

Het bezorgen van de overige post blijft een taak van PostNL. Voor de gemeenten is het inhuren van Synergon goedkoper en het levert extra banen op voor het werkvoorzieningsschap.

Synergon wil mensen die in de arbeidsmarkt moeilijk aan de slag komen, kansen te bieden op een baan in een zo normaal mogelijke werkomgeving. Synergon streeft ernaar de post binnen 24 uur bezorgd te hebben. De bezorgers zijn te herkennen aan hun gele kleding en gele auto’s.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (3) Schrijf een reactie

  • Henny op 6 juni 2012 om 17:13

    Daar zitten we nu net op te wachten, terug naar de tijd van de postkoets. Het is al zo’n puinhoop bij die post. Ik heb begrepen dat er een onderzoek komt naar dat geprivatiseer van afgelopen jaren ( zal wel voor de buhne zijn )maar ergens hoop je diep je hart althans ik dat er een vernietigend rapport uitkomt; NS POST NUTS-bedrijven zorg openbaar vervoer enz, en stilletjes hopen op terugdraaien. Wel toevallig dat er sinds die tijd van alles mis ging, vroeger hadden we hier in Rotterdam ook prive paardentrammen, toen RETM RET,het is nog in gemeente handen maar voor hoelang, het GEB is al jaren weg/verkocht vandaar elke dag wel ergens een stroomstoring idem NS/Prorail. Voor het water betaalde we hier vroeger een klein bedrag met onbeperkt gebruik, nu 1 euro een kuub + belasting meter aansluitkosten transport en nog meer van die onzin. En de Post tja daar heb ik en boek voor nodig; kortom alle kroonjuwelen zijn verpatst en de burger bloed voor de aandelhouders en co.

  • Lakei op 7 juni 2012 om 00:08

    @Henny. Ik vind dit een reactie die nergens op slaat, integendeel, een klap in het gezicht van instanties die proberen minder begaafden, zowel lichamelijk als geestelijk, aan redelijk werk te helpen. Als filatelist heb je er nauwelijks voor- of nadeel van. Als gebruiker van andere nutsbedrijven als Rotterdammer (evenals ik) evenmin omdat zich het in hoge Noorden afspeelt.

  • aadb op 7 juni 2012 om 16:04

    Tsja we glijden af wat dat betreft om lichamelijk en geestelijk minder begaafden de straat op te sturen in weer en wind .Waarschijnlijk ligt er subsidie te wachten anders kunnen deze mensen nooit betaald worden uit de opbrengsten van de post die men rondbrengt .Het is duidelijk dat deze groep wordt misbruikt om de normale baan om zeep te helpen .

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)