Postzegelvereniging Monster: contactavond 11 juni 2012 - Postzegelblog

Postzegelvereniging Monster: contactavond 11 juni 2012

0

Postzegelvereniging Monster heeft op maandagavond 11 juni a.s. de 6e en laatste contactavond voor het zomerreces. Deze contactavond wordt naast de gebruikelijke activiteiten het doublettenfestival gehouden. De bijeenkomst is in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Op de agenda staan verder: gewoon gezellig postzegelen (ruilen en handelen) onder meer met de dubbeltjesboeken en een veiling met mooie kavels. We kijken kort terug op onze deelname aan de Westlandse spelen/ Boerenmarkt tijdens het Kromme Jongensfestival op 9 juni en we kijken vooruit op onze promotie van Westlands mooiste postzegels tijdens de Flower Trials bij Peter van der Plas van 12 tot 15 juni a.s.
Tijdens deze contactavond zijn onze schitterende postzegels van de serie ‘Westlands Mooiste’ te koop. Er zijn nu de druiven, de orchidee, de tomaatjes, de chrysant en de Oranje paprika met de frankeerwaarde 1 voor een brief van 20 gram. De zegels zijn leverbaar als velletje van 10 stuks voor € 7,50. Er is ook een speciaal mapje gemaakt met de 5 postzegels. Dit mapje is te koop voor € 5,-. Speciaal voor de bedrijven die de postzegels gebruiken om hun product te promoten zijn er zelfklevende rolzegels leverbaar van de Oranje paprika, de orchidee en de tomaatjes. Mooier kun je een brief niet frankeren.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)