7 mei contactavond Postzegelvereniging Monster - Postzegelblog

7 mei contactavond Postzegelvereniging Monster

0

Postzegelvereniging Monster heeft op maandagavond 7 mei a.s. alweer de 5e contactavond in 2012. Deze contactavond wordt naast de gebruikelijke activiteiten een filatelistische quiz gehouden. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Op de agenda staan verder: gewoon gezellig postzegelen (ruilen en handelen) onder meer met de dubbeltjesboeken en een veiling met mooie kavels.

Tijdens deze contactavond zijn onze schitterende postzegels van de serie ‘Westlands Mooiste’ te koop. Er zijn nu de druiven, de orchidee, de tomaatjes, de chrysant en de Oranje paprika met de frankeerwaarde 1 voor een brief van 20 gram. De zegels zijn leverbaar als velletje van 10 stuks voor € 7,50. Er is ook een speciaal mapje gemaakt met de 5 postzegels. Dit mapje is te koop voor € 5,00. Speciaal voor de bedrijven die de postzegels gebruiken om hun product te promoten zijn er zelfklevende rolzegels leverbaar van de Oranje paprika, de orchidee en de tomaatjes. Mooier kun je een brief niet frankeren.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740, nkeijzer@kabelfoon.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)