Veel informatie voor verzamelaars - Postzegelblog

Veel informatie voor verzamelaars

0

Wat is er toch veel leuke informatie op internet te vinden of gewoon te lezen uit een boek. Maar wat dacht u van de mensen die al die informatie voor de verzamelaar bij elkaar weten te plaatsen of daar een artikel over schrijven.

In ons mededelingenblaadje staat de website van www.stamps.org. Als u daar eens gaat snuffelen, u moet wel een beetje op de hoogte zijn van de engelse taal, dan vindt u daar hele leuke dingen. Maar wat dacht u van de mensen van www.postzegelblog.nl, die iedere keer maar weer informatie voor de verzamelaar hebben. En een Lia Vieveen die dit allemaal maar weer mooi rangschikt en zorgt dat er steeds actuele dingen op de site komen. Of uw redacteur van uw eigen mededelingenblaadje die weer uren bezig is geweest om er iets leuks van te maken. Gaat u maar snel ons mededelingenblaadje lezen (pdf 1,80 mb).

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (2 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)