Komt Denemarken met eerste gemeenschappelijke uitgifte 2012? - Postzegelblog

Komt Denemarken met eerste gemeenschappelijke uitgifte 2012?

5

Het is in Denemarken 4 januari niet bij de herdenkingszegel ter gelegenheid van het 40-jarig regeringsjubileum van koningin Margrethe II gebleven. Op twee zegels wordt al de aandacht gevestigd op de postzegeltentoonstelling NORDIA 2012, die van 2 tot 4 november in het Deense Roskilde wordt gehouden.

De Farö-bruggen op postzegels

Op de zegels van 6,00 en 8,00 kr. de Farö-bruggen, twee bruggen die Seeland en Falster met elkaar verbinden. Ook een minivelletje en twee boekjes, 10 x 6,00 kr. en 10 x 8,00 kr.

Eerste joint issue 2012: astronomie

De eerste gemeenschappelijke uitgifte van 2012 komt waarschijnlijk uit Denemarken, waar een joint issue is verschenen samen met China. Het gaat om twee zegels die astronomie als onderwerp hebben; waarden 2 x 6,00 kr en 2 x 1,20 yen. De vier zegels zitten ook in een souvenirkaart.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Denemarken Gemeenschappelijke uitgiftenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.