Huldiging heren Koppenol en Meijer van NVPV Monster - Postzegelblog

Huldiging heren Koppenol en Meijer van NVPV Monster

0

Tijdens een bijzondere contactavond van Postzegelvereniging Monster werden de heren Chris Koppenol en Henk Meijer gehuldigd. De bijbehorende plaquettes werden door de Wethouder van cultuur van gemeente Westland, de heer A. Weverling en de voorzitter van de NVPV, de heer C. Oppelaar aan de genoemde leden uitgereikt.

De heer C. (Chris) Koppenol is lid van de vereniging sinds 1 januari 1962. In de 50 jaar dat hij lid is heeft hij veel zien veranderen in het postzegelen. Hij is een trouw lid. “Hij is er altijd en doet altijd mee” Al jaren is hij het oudste lid op onze contactavonden. Zijn leeftijd weerhield hem er niet van om tijdens de tentoonstelling ter gelegenheid van ons 55-jarig jubileum in 2009 in Themapark De Westlandse Druif met een mooi themakader over de VOC te exposeren.

De heer H.D. (Henk) Meijer is lid van de vereniging sinds 1 januari 1972. Gedurende zijn 40-jarig lidmaatschap is hij meer dan 25 jaar voorzitter geweest, daarnaast heeft hij meer dan 13 jaar de rondzendingen en de veilingen verzorgd. Vanwege zijn passie voor China heeft hij in 2009 besloten daar te gaan wonen en op 2 maart 2009 de voorzittershamer van de vereniging over te dragen. Als erkentelijkheid voor het vele werk voor onze vereniging is hij toen benoemd tot erelid van Postzegelvereniging Monster. Genoemde inspanningen zijn ook bij de NVPV onderkend.

Op 2 november 2009 is hij tijdens het 55-jarig jubileumfeest benoemd tot lid van verdienste van de NVPV. Ondanks dat hij in China woont, leeft hij nog zeer mee met onze vereniging en volgt de ontwikkelingen via de digitale snelweg. Als hij in Nederland is, komt hij steevast naar de contactavonden. De Postzegelvereniging Monster is er trots op deze leden tot de vereniging te mogen rekenen.

De wethouder van cultuur van gemeente Westland, de heer Arne Weverling gaf graag gehoor aan de uitnodiging om bij deze huldiging acte de presence te geven. Voor en na de huldiging van de jubilarissen is nog teruggekeken naar de activiteiten van de vereniging in de afgelopen maand maart. Op de 16e de officiële presentatie van de Oranje Paprikapostzegel, nr. 5 in de serie ‘Westlands Mooiste’, de promotie in de bibliotheek in De Lier op 26 maart en de uitgebreide presentatie tijdens Kom in de Kas gedurende het voorbije weekend en nu dus de huldiging van de jubilarissen. Het is mooi bij deze vereniging.

Voor nadere informatie over Postzegelvereniging Monster en de postzegels in de serie ‘Westlands Mooiste’ kunt u contact opnemen met de voorzitter, Klaas Keijzer, telefoon 0174-241740 of nkeijzer@kabelfoon.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)