Flow ontwerpt ook dit jaar weer Decemberzegels - Postzegelblog

Flow ontwerpt ook dit jaar weer Decemberzegels

4

De makers van tijdschrift Flow gaan dit jaar opnieuw de Decemberzegels en de Thuisagenda van PostNL ontwerpen. Vorig jaar mocht Flow dat ook al doen. Flow is een platform voor nieuw illustratief talent en we maken voor zowel het tijdschrift als voor onze notebooks, agenda’s, wenskaarten en andere extra’s gebruik van verschillende illustratoren. Ook is Flow erg fan van post: kaarten sturen en handgeschreven brieven – dit wordt gepromoot vanaf het eerste nummer.

Dit jaar zal Flows artdirector Annelinde Tempelman (Studio 100%), het ontwerp voor haar rekening nemen. De producten liggen eind november in de winkel.

Bron: Reclameweek

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (4) Schrijf een reactie

 • Shelly op 3 april 2012 om 21:02

  Geweldig goed nieuws dat de makers van FLOW ook dit jaar de decemberzegels en thuisagenda gaan ontwerpen!!!! De passie van FLOW voor postzegels en papier werkt erg inspirerend.

 • Lars op 4 april 2012 om 01:53

  Mijn neefje komt altijd terug van de kleuterschool met beter werk…

 • GG op 22 augustus 2012 om 13:13

  hmmm ik hoop dat ze er iets vrolijkers/schattigers van maken als dit jaar.. heb m voor het eerst in jaren niet in gebruik.

 • laura op 2 oktober 2012 om 15:59

  Ben blij dat er weer een gratis agenda komt bij de decemberzegels. Vond hem dit jaar ook leuk en handig dus ga hem voor volgend jaar ook zeker weer gebruiken!

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)