Bijzondere postzegels op Filafair... 2012 - Postzegelblog

Bijzondere postzegels op Filafair… 2012

0

Organisator Stichting Hertogpost brengt tijdens Filafair… 2012, op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart, in samenwerking met PostNL een bijzondere serie postzegels uit met als thema “de markt en stadhuis van ’s-Hertogenbosch”.  PostNL zal zoals gewoonlijk weer twee beursvelletjes uitgeven. Alles wordt aangevuld met twee bijzondere handstempels en afgesloten met een speciale beurspostzegel van Filafair… 2012.

De markt en stadhuis van ’s-Hertogenbosch

De afbeeldingen van deze bijzondere “Bossche” postzegels zijn gemaakt en bewerkt door Wim van Laarhoven uit ‘s-Hertogenbosch, die in zijn vrije tijd veel fotografeert. Zijn bijzondere beelden vielen op bij de organisatie van Filafair… waardoor men nu kan genieten als postzegelverzamelaar en in het bijzonder als inwoner van ’s-Hertogenbosch, ondanks het feit dat de beelden zijn aangepast.

Als amateurfotograaf struinde hij de Bossche binnen straten af op zoek naar nostalgie en geborgenheid. Als Bossche bol, geboren in een van de volkswijken langs de binnenstad was hij op zoek naar de Bossche geschiedenis en die van zijn familie. Kortom zijn hart gaat altijd sneller kloppen als hij met zijn camera door de steegjes en straatjes van ‘s-Hertogenbosch wandelt.

Via diverse technieken vertaalt hij de geschoten plaatjes anno 2012 naar het gevoel van toen… Dat lukt aardig via de HDR-techniek. Drie jaar geleden is hij daarmee begonnen en nu hangt er bij menig Bosschenaar een panorama van de Bossche markt in een prachtige HDR-techniek. De enige in zijn soort. Alles is ook eventueel te bewonderen op zijn website. Of het nu postzegels zijn, panoramaschilderijen, ansichtkaarten, visitekaartjes of webcreaties. Als creatief amateur wil hij alleen maar kwaliteit. Hij noemt het : “Digitale kunst met een dubbel laagje”.

De bijzondere postzegels zijn voor het eerst verkrijgbaar op vrijdag 23 maart aanstaande tijdens de nationale postzegelbeurs Filafair… 2012.

Buitenlandvelletjes

 

 

Meer info

Voor verdere inlichtingen, voorverkoop en het laatste nieuws: ga naar http://www.filafair.nl/.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 4,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)