19e Brievenbeurs/Filamania - Postzegelblog

19e Brievenbeurs/Filamania

0

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2012 wordt de 19e Brievenbeurs/Filamania gehouden. Deze Internationale Beurs voor poststukken en postgeschiedenis vindt plaats in het sporthalcomplex De Mammoet in Gouda. Ruim 45 gerenommeerde standhouders uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Engeland staan op de beurs met een grote verscheidenheid aan poststukken, stempels, postgeschiedenis, postwaarde- stukken, literatuur en postzegels.

De kwalitatief hoogstaande beurs voor (beroeps)filatelisten en gespecialiseerde liefhebbers uit binnen- en buitenland geeft alle gelegenheid om nieuwe aanwinsten te vinden en informatie uit te wisselen. De beurs is gratis toegankelijk.

Speciale activiteiten: Postwaardestukken

Dit jaar staat de beurs in het teken van postwaardestukken als verzamelgebied. Het maartnummer van het Maandblad Filatelie wordt een Themanummer over postwaardestukken. Uiteraard zijn er niet alléén Postwaardestukken te koop.

Verdere activiteiten:

  • Uitgifte/verkoop Nederlands persoonlijk zegel “Brievenbeurs/Filamania”, op de beurs te koop.
  • Gratis tandingmeter beschikbaar zolang de voorraad strekt.
  • Stands van gespecialiseerde verenigingen.
  • De Brievenbeurs wordt gecombineerd met de postzegelbeurs “FILAMANIA” in het sporthal complex met twee vergaderzalen en een restaurant op dezelfde locatie.

Locatie en openingstijden

De internationale Brievenbeurs/Filamania wordt jaarlijks gehouden op vrijdag en zaterdag voor Pasen: in 2012 dus op 6 april (11.00 tot 17.00 uur) en 7 april 2012 (10.00 tot 17.00 uur). Plaats van handeling is Sporthalcomplex de Mammoet, 2804 RT Gouda (Calslaan 101, hoek Burg. van Reenensingel / Groen van Prinsterersingel.)

Bereikbaarheid

De Mammoet is gemakkelijk bereikbaar per auto (voldoende ruimte voor gratis parkeren!).
Per openbaar vervoer: Vanaf station Gouda 3 x per uur een bus, buslijn Connexion 1 of 178, (halte Mammoet / Burg. Van Reenensingel en (trein)taxi. Te voet circa 20 minuten.
De Mammoet is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Voor meer informatie en een routebeschrijving: www.brievenbeurs.com en www.filamania.com

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)