Is het promotie of sponsoring? - Postzegelblog

Is het promotie of sponsoring?

8

Je ziet het steeds vaker, het promoten van bedrijven, merken of producten op postzegels. Of is het sponsoring? Zo kwam PostNL 2 januari met twee velletjes waarop KLM-huisjes worden afgebeeld, wordt 27 februari het 125-jarig bestaan van Albert Heijn gevierd, en heeft België 16 januari zes trappistenbieren gepromoot op een velletje met zes zegels in het Europa-tarief 1 (€ 5,94). De zes zijn: Achel, Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle en Westvleteren.

Trappistenbieren

Op de zegels de zes flesjes met daarnaast gevulde glazen. Daarop is een laagje vernis aangebracht om een extra realistische uitstraling te krijgen.

Emissies België 13 februari

De volgende Belgische emissies staan voor 13 februari gepland: vijf zegels in een boekje gewijd aan kalligrafiekunst en twee Europazegels/Visit in een velletje.

Kalligrafiekunst

Europazegels

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
België Europa CEPTNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.