Beestenboel bij Apeldoornse Postzegel - Postzegelblog

Beestenboel bij Apeldoornse Postzegel

5

Sinds kort gebruikt Postzegelclub “BOV de MATEN” voor het versturen van haar eigen brieven met de post een eigen persoonlijke postzegel. Op deze postzegel zijn een hoop leuke dieren te zien die onder het genot van een mooi zonnetje het goed met elkaar kunnen vinden. De postzegelclub heeft vele leuke reacties gehad op deze postzegel en daarom is besloten om deze zegel ook aan te bieden voor de liefhebber van persoonlijke postzegels.

 Op zaterdag 11 februari 2012 zal gedurende de BeNeLux-special van Postzegelclub BOV de Maten het velletje verkrijgbaar zijn. De prijs van één velletje bedraagt EUR. 6,50 en de locatie van de  special zal zijn het wijkcentrum “Op Dreef” aan de Kooikersplaats 35 in Apeldoorn. Voor meer inlichtingen over deze persoonlijke postzegel kan contact worden opgenomen met info@bovdematen.nl.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (3 stemmen, gemiddeld: 4,33 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (5) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)