Den Helder kust de zee - Postzegelblog

Den Helder kust de zee

0

De nieuwe zegels zijn sinds vrijdag te koop bij de winkel aan de Koningstraat 101. “Ze kosten maar 6,95 per vel”, laat Cees van der Wel weten. Op het velletje zitten tien postzegels. “Ter vergelijking: wie ze online koopt via Postnl.nl betaalt per velletje twee euro meer!”

Later dit jaar zal er weer een Helderse eerste dag enveloppe komen. Het gaat hier om nummer twee. De eerste werd vorig jaar overhandigd aan burgemeester Schuiling, in verband met het Napoleonjaar. “De uitgiftedatum wordt vermoedelijk 13 april, voorafgaande aan het eerste evenement van dit jaar: De halve van Den Helder”, aldus Van der Wel. “De prijs is € 4,50 en er komt een beperkte oplage van 250 stuks.”

Sail

Volgend jaar wil Van der Wel nummer drie laten uitkomen. Het thema Sail 2013 zal dan centraal staan. En ook daar is een speciale postzegel van te verwachten.

Deze nieuwe Helderse zegel is te koop in de winkel aan de Koningstraat, bellen met 0223-614066 of kijken op www.filateliehpz.nl.

Bron: Den Helder Actueel

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
NederlandNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 3,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)