Toch kerstzegel uit wijk de Maten in Apeldoorn … - Postzegelblog

Toch kerstzegel uit wijk de Maten in Apeldoorn …

0

Na het succes van de Sinterklaaspostzegel heeft Postzegelclub BOV de Maten besloten, toch ook nog een kerstzegel uit te brengen! Het gaat hier om de Decemberzegel van wijk de Maten. Postzegelclub BOV de Maten benaderde voor deze nieuwe persoonlijke kerstzegel amateur-kunstenares Yati Setiati. Zij stemde in om één van haar olieverfschilderijen te vereeuwigen op deze mooie postzegel.

De voorstelling is een karakteristiek wintertafereeltje uit de Apeldoornse wijk de Maten, namelijk het Apeldoorns Kanaal ter hoogte van ’t Jeroen Schut Bruggetje.

Op 10 december 2011 is er weer een maandelijkse postzegel(ruil)beurs van de Postzegelclub BOV de Maten in het wijkcentrum “Op Dreef” aan de Kooikersplaats 35 in Apeldoorn. Tijdens deze beurs zal de speciale nieuwe persoonlijke postzegel verkrijgbaar zijn. Een velletje kost EUR. 5,50. Voor meer inlichtingen over deze kerstzegel kan contact worden opgenomen met info@bovdematen.nl .

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
KerstNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)