Tsjechië, motief/themapostzegels te kust en te keur - Postzegelblog

Tsjechië, motief/themapostzegels te kust en te keur

1

Thema/motiefverzame- laars zullen vast blij zijn met de nieuwe uitgiften van Tjechië. Een flinke verscheidenheid aan onderwerpen komt aan bod. Zo werd op 27 mei een joint issue met Slovenië uitgebracht. Violist Gerstner (1851-1939) wordt in beeld gebracht op een velletje van 34 kc. 

Op 27 mei werd ook de eerste zegel uit de permanente reeks Volksarchitectuur: Noordboheemse gevel, Z-waarde (=5 kc) en een uitbreiding van de permanente reeks Bloemen, een chrysant, 2 kc uitgegeven.

De Europazegel thema het bos , 20 kc. volgde op 15 juni evenals een zegel gewijd aan het Europees kampioenschap bloemsierkunst, 25 kc. en een dierenzegel, een hamster (Cricetus cricetus).

Verder op 31 augustus aandacht voor het Europees volleybalkampioenschap mannen, 20 kc en een boekje met vier E-zegels (=20 kc) waarop W.A.Mozart is afgebeeld.

En ook op 31 augustus: UNESCO natuurreservaat Sumava: een velletje met vier zegels, 10, 14, 18 en 20 kc.

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Slovenië Tsjechië Mozart Europa CEPT Gemeenschappelijke uitgiften UNESCONieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Laden...
PrintSchrijf een reactie

Hero Wit schrijft als filatelistisch journalist al 50 jaar filatelistisch columns in verschillende kranten en vanaf de start ook voor Postzegelblog.