Nieuwe zegel voor Fietsvierdaagse Venray - Postzegelblog

Nieuwe zegel voor Fietsvierdaagse Venray

1

Ook dit jaar heeft de Stichting Fietsvierdaagse Venray een persoonlijke postzegel laten maken. Op de postzegel is het logo van de stichting te zien en natuurlijk ook de 2 sterren waarmee de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) de Fietsvierdaagse Venray waardeert. De routes laten de fietser genieten van het vlakke Noord-Limburgse en Brabantse Peelgebied en de diverse toeristische attracties.

De prijs van het velletje met 10 zegels is € 5,50

Eerder uitgebrachte zegels

De eerder door Stichting Fietsvierdaagse Venray uitgebrachte zegels werden in maart van dit jaar door onze fietslatelist Jan van Tellingen in beeld gebracht.

Meer info en postzegels bestellen

Voor meer informatie en het bestellen van de postzegels:

www.fietsvierdaagse-venray.nl

of
Stuur een mail aan: info@fietsvierdaagse-venray.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Persoonlijke postzegels Nederland Nederland Fietsen en wielrennenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (1)

  • Jan van Tellingen op 19 oktober 2011 om 10:27

    Ik had gehoopt op een geheel nieuw ontwerp! Nu is slechts een ander kader gekozen. Minder kleurrijk dan vorig jaar. Als ik de zegel goed heb bekeken is het achterwiel van de achterste fiets niet geheel rond! Men zou meer aandacht hebben moeten besteden aan het “invoegen” van het persoonlijke deel. Toch een beetje jammer, vindt je ook niet Toon?

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)