Zie ik jullie op Postex? - Postzegelblog

Zie ik jullie op Postex?

8

Vandaag is het zover! Als jullie dit lezen, rij ik al richting Postex.  Ik heb er zin in! Omdat ik het leuk vind jullie te zien, maar ook om kennis te maken met nieuwe mensen. Vaak is de passie voor postzegels van ieders gezicht af te lezen. En dat vind ik prachtig!  Het is heerlijk om met postzegels bezig te zijn!

Vandaag is de Dag van de Postzegel en ook wordt het uitgifteprogramma bekend gemaakt. Informatie hierover volgt later vandaag. Maar er zullen de komende dagen vele postzegels gekocht, geruild of verhandeld worden. Een deel daarvan bestaat uit Persoonlijke Postzegels. Bijvoorbeeld de beursvelletjes van PostNL. Deze zijn te koop bij  PostNL

Maar, zoals jullie ondertussen weten, maakt ook Postzegelblog met regelmaat een eigen velletje. Natuurlijk om reclame te maken, maar ook om uit de kosten te komen. Dit keer een variant op 5 jaar Postzegelblog met gebruik van het logo en het stempel van het door TNT Post uitgeven velletje. Ik hoop natuurlijk dat jullie dit velletje komen kopen.

Daarnaast ben ik ook lid van de NVPV Monster. De vereniging heeft ondertussen drie echte Westlandse postzegels uitgegeven, namelijk met druiven, orchideeën en tomaten. Ook deze kan je bij de stand van Postzegelblog kopen.

Zie ik jullie op Postex? Vandaag, zaterdag of zondag? Ik kan soms wat rondlopen om foto’s te schieten of een presentatie bij te wonen. Maar ik schud graag je/jullie hand! Dus hopelijk tot ziens!

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (8) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)