Positief op de centjes letten - Postzegelblog

Positief op de centjes letten

0

Op Prinsjesdag maakt de regering de plannen voor de toekomst bekend. Opnieuw moet de broekriem weer verder aangehaald worden. Dat betekent dat ook verenigingen op moeten passen om hun “kluppie” draaiende te houden. Als postzegelvereniging valt dat niet mee. Toch moet je positief blijven denken en dan maar roeien met de riemen die je hebt.

Zo ook het echtpaar wat ik op de Jouster curiosamarkt tegenkwam. Zij verkopen al heel wat jaren spullen om geld in te zamelen voor een ziekte waaraan twee van hun kinderen jaren geleden zijn overleden. Vaak hebben zij doosjes en albums vol met zegels op hun kraam liggen. Dan koop je voor een klein prijsje en er zit altijd wel iets bij wat je in je verzameling kunt gebruiken.

Meer lezen? Download dan het oktobernummer van het verenigingsblad van NVPV Leerdam en omstreken (pdf 5,8 mb)

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Reacties (0)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)