Grenslandruildag 2011 - Postzegelblog

Grenslandruildag 2011

2

Zondag 18 september is het weer zo ver. Grenslandruildag 2011, de ruildag voor postzegels, munten en bankbiljetten zal gehouden worden in het Trevianum, gelegen aan de Bradleystraat 25 te Sittard. Dit jaar gaan we echter groter uitpakken. Naast vele Nederlandse handelaren komen er dit jaar ook meerdere buitenlandse handelaren naar Sittard!

Daarnaast is er grotere veiling en een fantastische tombola met waanzinnige prijzen. Nieuw is verder dat u dit jaar gratis koffie en overheerlijke Limburgse Vlaai kunt krijgen, zowel voor handelaren als bezoekers. Dit jaar is voor iedereen de toegang gratis en natuurlijk is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

De Grenslansruildag wordt georganiseerd door Filatelisten Vereniging Sittard e.o. organiseert in samenwerking met Philamunt Numismatiek & Filatelie en is van 9.00 tot 16.00 uur

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegelsNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (Breng als eerste je stem uit.)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Reacties (2) Schrijf een reactie

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)