Kattenbescherming zoekt filatelist/postzegelverzamelaar - Postzegelblog

Kattenbescherming zoekt filatelist/postzegelverzamelaar

1

De Kattenbescherming vraagt al enige tijd aan alle mensen hun postzegels te bewaren en op te sturen naar de Kattenbescherming om op deze manier geld in te zamelen voor noodlijdende katten. Inmiddels zijn er een aantal mensen die dit enthousiast doen.

Nu de nodige postzegels binnenkomen zijn ze ze op zoek naar een filatelist / postzegelverzamelaar die te vertrouwen is en voor de Kattenbescherming deze postzegels wil sorteren, kan kijken wat er verder allemaal mee gebeuren moet zodat ze daarna getaxeerd en verkocht kunnen worden.

Welke ervaren filatelist wil als vrijwilliger al onze postzegels uitzoeken zodat de Kattenbescherming ze kan verkopen? Het geld is hard nodig voor het helpen van de katten.

Weet of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Wil je zelf helpen? Stuur dan een mailtje naar miauw(at)kattenbescherming.nl

Gratis online postzegelcatalogus

Kijk in onze catalogus voor meer postzegels
Nederland KattenNieuwsgierig naar de nieuwste postzegel- en postzegelproducten?

Kijk dan bij Collect Club.

Beoordeel met 1 sterBeoordeel met 2 sterrenBeoordeel met 3 sterrenBeoordeel met 4 sterrenBeoordeel met 5 sterren (1 stemmen, gemiddeld: 5,00 uit 5)
Loading...
PrintSchrijf een reactie

Lia Vieveen was een van de twee oprichters van Postzegelblog. De liefde voor postzegels heeft ze van haar vader, internet is haar andere passie.

Tags bij dit artikel

Reacties (1)

Schrijf een reactie

(registratie is niet nodig)